CALIBRE-SMTP(1) calibre CALIBRE-SMTP(1)

calibre-smtp - calibre-smtp

calibre-smtp [options] [from to text]

Levelek küldése SMTP protokoll használatával. %p két üzemmóddal rendelkezik. A levélírási módban megadhatja a 'tól-ig'-t és a szöveget, és ezek az e-mail üzenetek létrehozására és küldésére szolgálnak. Szűrő módban, calibre-smtp beolvas egy teljes e-mailt az STDIN-től, és elküldi.

szöveg az e-mail üzenet törzse. Ha nincs megadva szöveg, a rendszer egy teljes e-mailt olvas be az STDIN-ből. A from a feladó e-mail címe, a to pedig a címzett e-mail címe. Ha egy teljes e-mailt beolvasnak az STDIN-ből, akkor csak az SMTP-egyeztetésben használják a feladó és a címzett e-mailt, az üzenetfejlécek nem módosulnak.

Amikor olyan argumentumokat ad át calibre-smtp-nak, amelyekben szóköz van, tegye idézőjelek közé az argumentumokat. Például: "/some path/with spaces"

"Fork" és üzenet kézbesítés a háttérben. Ha ezt az opciót használja, akkor a --outboxot is érdemes használnia a kézbesítési hibák kezelésére.
súgó megjelenítése és kilépés
A "localhost" gazdagépneve. SMTP szerverhez való csatlakozáskor használatos.
A "maildir" mappa elérési útja a sikertelen e-mailek tárolására.
Időtúllépés a kapcsolódás közben
Legyenek részletek
program verziójának megjelenítése és kilépés

E-mail írási lehetőségek. Figyelmen kívül hagyja, ha nincs megadva szöveg

Az e-mailhez csatolandó fájl
Email tárgya

Lehetőségek SMTP továbbítószerver használatára levelek küldésére. Calibre megpróbálja közvetlenül elküldeni az e-mailt, hacsak nincs megadva a --relay.

Összefűzött CA-tanúsítványokat tartalmazó fájl elérési útja PEM formátumban, amely a szervertanúsítvány ellenőrzésére szolgál TLS használatakor. Alapértelmezés szerint a rendszer a CA-tanúsítványokat használja.
Ne ellenőrizze a szervertanúsítványt, ha TLS használatával csatlakozik. Ez volt az alapértelmezett viselkedés a 3.27 előtti Calibre verziókban. Ha önaláírt vagy más módon érvénytelen tanúsítvánnyal rendelkező közvetítőt használ, ezzel a lehetőséggel visszaállíthatja a 3.27 előtti viselkedést
Reléhez való csatlakozáskor használandó titkosítási módszer. Választható: TLS, SSL és NINCS. Az alapértelmezett a TLS. FIGYELMEZTETÉS: A NINCS választása rendkívül bizonytalan
Relé jelszó
Port, amelyhez csatlakozni kell a továbbítószerveren. Az alapértelmezett a 465 használata, ha a titkosítási módszer SSL, és egyébként 25.
Egy SMTP-továbbító szerver levél küldésére.
Felhasználónév a reléhez

Kovid Goyal

Kovid Goyal

május 31, 2024 7.12.0