CALIBRE-SMTP(1) calibre CALIBRE-SMTP(1)

calibre-smtp - calibre-smtp

calibre-smtp [options] [from to text]

Lähetä sähköpostia SMTP-protokollaa käyttäen. calibre-smtp on kaksi toimintatapaa. Compose -tilassa määritetään from to ja text, ja näitä käytetään sähköpostin rakentamiseen ja lähettämiseen. Suodatintilassa calibre-smtp lukee täydellisen sähköposti- viestin STDIN:stä ja lähettää sen.

text on sähköpostiviestin runko. Jos textiä ei määritetä, täydellinen sähköpostiviesti luetaan STDINistä. from on lähettäjän sähköpostiosoite ja to on vastaanottajan sähköpostiosoite. Kun STDIN:stä luetaan kokonainen sähköpostiviesti, from ja to käytetään vain SMTP-neuvottelussa, eikä viestin otsikoita muuteta.

Aina kun annat calibre-smtp:lle argumentteja, joissa on välilyöntejä, sulje argumentit lainausmerkkeihin. Esimerkiksi: "/some path/with spaces"

Haarukoi ja lähetä viesti taustalla. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, sinun tulisi käyttää myös --outbox-vaihtoehtoa, jotta voit käsitellä toimitusvirheitä.
näytä tämä ohjeviesti ja poistu
Localhostin isäntänimi. Käytetään, kun muodostetaan yhteys SMTP-palvelimeen.
Polku maildir-kansioon, johon tallennetaan epäonnistuneet sähköpostiviestit.
Yhteyden aikakatkaisu
Tee tarkempaa raportointia
näytä ohjelman versionumero ja poistu

Vaihtoehdot sähköpostin laatimiseksi. Jätetään huomiotta, jos tekstiä ei ole määritetty

Sähköpostiin liitettävä tiedosto
Sähköpostin aihe

Vaihtoehdot SMTP-välityspalvelimen käyttämiseen sähköpostin lähettämisessä. calibre yrittää lähettää sähköpostin suoraan, ellei --relay ole määritetty.

Polku tiedostoon, joka sisältää PEM-muotoisia yhdistettyjä CA-varmenteita, joita käytetään palvelimen varmenteen tarkistamiseen TLS:ää käytettäessä. Oletusarvoisesti käytetään järjestelmän CA-varmenteita.
Älä tarkista palvelimen varmentetta, kun muodostat yhteyden TLS:ää käyttäen. Tämä oli oletuskäyttäytyminen Calibren versioissa ennen versiota 3.27. Jos käytät releitä, joilla on itse allekirjoitettu tai muuten virheellinen varmenne, voit palauttaa ennen versiota 3.27 vallinneen käyttäytymisen tällä vaihtoehdolla
Salausmenetelmä, jota käytetään yhteyden muodostamisessa releeseen. Vaihtoehdot ovat TLS, SSL ja NONE. Oletusarvo on TLS. VAROITUS: valinta NONE on erittäin epävarma.
Salasana releelle
Portti, johon muodostetaan yhteys relepalvelimella. Oletusarvo on 465, jos salausmenetelmänä on SSL, ja muutoin 25.
SMTP-välityspalvelin, jota käytetään sähköpostin lähettämiseen.
Käyttäjätunnus relettä varten

Kovid Goyal

Kovid Goyal

toukokuuta 31, 2024 7.12.0