NOHUP(1) Brugerkommandoer NOHUP(1)

nohup - afvikl en kommando immun for hangups, med uddata til en ikke-tty

nohup KOMMANDO [ARG]...
nohup FLAG

Kør KOMMANDO og ignorer hangup-signaler.

viser hjælpetekst og stopper
viser versionsinformation og stopper

Hvis standard-ind er en terminal, så omdirigér den fra en ulæselig fil. Hvis standard-ud er en terminal, så føj uddata til "nohup.out" hvis muligt, ellers "$HOME/nohup.out". Hvis standard-fejl er en terminal, så omdirigér den til standard-ud. Brug "nohup KOMMANDO > FIL" for at gemme udskriften til FIL.

BEMÆRK: din skal har måske sin egen version af nohup, som normalt erstatter versionen beskrevet her. Se venligst til din skals dokumentation for detaljer angående de understøttede flag.

Skrevet af Jim Meyering.

Hjælp til GNU coreutils på nettet:: https://www.gnu.org/software/coreutils/
Rapportér oversættelsesfejl til https://translationproject.org/team/da.html

Ophavsret © 2022 Free Software Foundation, Inc. Licens GPLv3+: GNU GPL version 3 eller nyere https://gnu.org/licenses/gpl.html.
Dette er et frit program: du kan frit ændre og videredistribuere det. Der gives INGEN GARANTI, i den grad som loven tillader dette.

Fuld dokumentation https://www.gnu.org/software/coreutils/nohup
eller lokalt tilgængelig via: info '(coreutils) nohup invocation'

Oversættere af denne manual til dansk Joe Hansen <joedalton2@yahoo.dk>

Denne oversættelse er gratis dokumentation; læs GNU General Public License version 3 eller nyere for ophavsretbetingelser. Der er INGEN ANSVAR.

Hvis du støder på fejl i oversættelsen af ​​denne vejledning, skal du sende en besked til debian-l10n-danish@lists.debian.org.

April 2022 GNU coreutils 9.1