EBOOK-VIEWER(1) calibre EBOOK-VIEWER(1)

ebook-viewer - ebook-viewer

ebook-viewer [options] fájl

E-könyv megtekintése.

Amikor olyan argumentumokat ad át ebook-viewer-nak, amelyekben szóköz van, tegye idézőjelek közé az argumentumokat. Például: "/some path/with spaces"

Az utoljára kinyitott könyv tovább olvasása
Ha van, válassza le a vezérlő terminálról (csak Linuxon)
Az összes megnyitott könyv újratöltésének kényszerítése
Ha be van állítva, az e-könyvnézegető ablak megpróbál teljes képernyőt nyitni, amikor elindul.
súgó megjelenítése és kilépés
Új megjelenítőablak megnyitása akkor is, ha az egyetlen megjelenítőablak használatára vonatkozó beállítás be van állítva.
A megadott könyv megnyitásának helye. A pozíció egy olyan hely vagy pozíció, amelyet a megtekintő vezérlőiben található Ugrás->Hely művelet segítségével érhet el. Alternatív megoldásként használhatja a toc:something űrlapot, amely az első „valami” karakterláncot tartalmazó tartalomjegyzék-bejegyzés helyén nyílik meg. A toc-href:something űrlap megfelel a toc csomópontok href (belső hivatkozási cél) értékének. Az egyezés pontos. Ha egy részkarakterláncot szeretne egyeztetni, használja a toc-href-contains:something űrlapot. A ref:something űrlap Referencia mód hivatkozásokat fog használni. A Search:something űrlap a könyv megnyitása után keres valamit. A regex:something alak a valami reguláris kifejezést keresi a könyv megnyitása után.
Ha be van állítva, az e-könyvnézegető ablak megpróbál előtérbe kerülni, amikor elindul.
program verziójának megjelenítése és kilépés

Kovid Goyal

Kovid Goyal

május 31, 2024 7.12.0