MKLOST+FOUND(8) System Manager's Manual MKLOST+FOUND(8)

mklost+found - creează un director lost+found (pierdut+găsit) pe un al doilea sistem de fișiere extins Linux montat

mklost+found

mklost+found este folosit pentru a crea un director lost+found în directorul de lucru curent pe un al doilea sistem de fișiere extins Linux. În mod normal, există un director lost+foun în directorul rădăcină al fiecărui sistem de fișiere.

mklost+found prealocă blocuri de disc în directorul lost+found, astfel încât atunci când e2fsck(8) este rulat pentru a recupera un sistem de fișiere, nu trebuie să aloce blocuri în sistemul de fișiere pentru a stoca un număr mare de fișiere nevinculate. Acest lucru asigură că e2fsck nu va trebui să aloce blocuri de date în sistemul de fișiere în timpul recuperării.

Nu există niciuna.

mklost+found a fost scris de Remy Card <Remy.Card@linux.org>. În prezent este întreținut de Theodore Ts'o <tytso@alum.mit.edu>.

Nu există niciuna :-)

mklost+found face parte din pachetul e2fsprogs și este disponibil la http://e2fsprogs.sourceforge.net.

e2fsck(8), mke2fs(8)

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

februarie 2023 E2fsprogs versiunea 1.47.0