GRUB-REBOOT(8) Redskaber for systemadministration GRUB-REBOOT(8)

grub-reboot- angiv opstartsindgangen for GRUB, kun for næste opstart

grub-reboot [TILVALG] MENUINDGANG

Angiv standardmenuindgangen i GRUB, kun for næste opstart.

vis denne hjælpebesked og afslut
vis versionsoplysninger og afslut
forvent GRUB-aftryk under mappen MAPPE/grub frem for mappen /boot/grub

MENUINDGANG er et tal, titlen på et menupunkt eller identifikator for et menupunkt. Bemærk venligst at menupunkter i undermenuer eller under-undermenuer kræver at der angives undermenukomponenter, og dernæst menupunktskomponent. Titlerne skal adskilles med større end-tegn (>) uden ekstra mellemrum. Afhængigt af din skal, skal visse tegn inklusive > måske have undvigesekvens. Yderligere oplysninger om dette kan findes i GRUB-manualen i afsnittet om »default«-kommandoen.

BEMÆRK: I tilfælde hvor GRUB ikke kan skrive til miljøblokken, såsom når den er lagret på en MDRAID- eller LVM-enhed, så vil den valgte opstartsmenuindgang forblive standarden selv efter genstart.

Rapporter programfejl på engelsk til <bug-grub@gnu.org>. Oversættelsesfejl rapporteres til <dansk@dansk-gruppen.dk>.

grub-set-default(8), grub-editenv(1)

De volledige documentatie voor grub-reboot wordt bijgehouden als een Texinfo-handleiding. Als de programmas info en grub-reboot correct op uw systeem zijn geïnstalleerd, geeft u de opdracht

info grub-reboot

give dig adgang til den fulde manual.

Oversættere af denne manual til dansk Joe Hansen <joedalton2@yahoo.dk>

Denne oversættelse er gratis dokumentation; læs GNU General Public License version 3 eller nyere for ophavsretbetingelser. Der er INGEN ANSVAR.

Hvis du støder på fejl i oversættelsen af ​​denne vejledning, skal du sende en besked til debian-l10n-danish@lists.debian.org.

december 2023 GRUB 2:2.12-1