PS2PS(1) Instrumente Ghostscript PS2PS(1)

ps2ps, eps2eps - „distilare” Ghostscript PostScript.

ps2ps [ opțiuni ] intrare ieșire.ps
eps2eps [ opțiuni ] intrare ieșire.ps

ps2ps utilizează gs(1) pentru a converti fișierul PostScript(tm) sau PDF(tm) de „intrare” în PostScript mai simplu, normalizat și (de obicei) mai rapid în „ieșire.ps”. Ieșirea este un PostScript de nivel 2 conform DSC 3.0.

eps2eps realizează o optimizare echivalentă, creând fișiere EPS (Encapsulated PostScript). NB, în ciuda denumirii, nu este necesar ca datele de intrare să fie un fișier EPS, fiind acceptate și fișiere PostScript sau chiar PDF.

Ambele acceptă orice opțiuni generale ale liniei de comandă Ghostscript, precum și opțiuni specifice dispozitivelor «ps2write» și «eps2write».

Rulați „gs -h” pentru a găsi locația documentației Ghostscript în sistemul dumneavoastră, de unde puteți obține mai multe detalii.

ps2pdf(1), ps2ascii(1), ps2epsi(1)

Acest document a fost revizuit ultima dată pentru versiunea Ghostscript 10.01.2.

Artifex Software, Inc. sunt principalii întreținători ai Ghostscript.

Traducerea în limba română a acestui manual a fost creată de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă Nicio RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

27 martie 2023 10.01.2