PDF2DSC(1) Instrumente Ghostscript PDF2DSC(1)

pdf2dsc - generează o listă de pagini PostScript dintr-un document PDF

pdf2dsc intrare.pdf [ ieșire.dsc ]

pdf2dsc utilizează gs(1) pentru a citi un document Adobe Portable Document Format (PDF) „intrare.pdf” și pentru a crea un document PostScript(tm) „ieșire.dsc” care este conform cu cerințele Adobe „Document Structuring Conventions”: DSC (convenții de structurare a documentelor).

Acest nou document îi indică pur și simplu lui Ghostscript să citească fișierul PDF și să afișeze paginile una câte una. Documentul generat poate fi apoi vizualizat cu orice vizualizator PostScript bazat pe Ghostscript, cum ar fi ghostview(1) pe Unix sau GSview pe Windows, cu ajutorul căruia utilizatorul poate parcurge paginile documentului PDF în orice ordine.

În cazul în care nu se numește niciun fișier de ieșire în linia de comandă, numele fișierului de ieșire este cel al fișierului de intrare, fără extensie, urmat de extensia „.dsc”.

Documentul DSC utilizează proceduri specifice Ghostscript. În plus, documentul PDF original trebuie să fie accesibil atunci când este procesat documentul DSC.

Aveți nevoie de fișierul "pdf2dsc.ps" (inițial scris de Russell Lang) furnizat cu Ghostscript începând cu versiunea 3.53.

gs(1), ghostview(1)

Acest document a fost revizuit ultima dată pentru versiunea Ghostscript 10.01.2.

Yves Arrouye <yves.arrouye@usa.net> și Russell Lang «gsview» la ghostgum.com.au

Traducerea în limba română a acestui manual a fost creată de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă Nicio RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

27 martie 2023 10.01.2