INTRO(7) Linux Programmeurs Handleiding INTRO(7)

intro - introductie van de overzicht en diversen sectie

Sectie 7 van de handleiding geeft overzichten over verschillende onderwerpen, en beschrijft conventies en protocollen, tekenset standaarden, de standaard bestandssysteem indeling, en verschillende andere zaken.

Zie de kop van de man-pagina bron voor de namen van auteur(s) en auteursrechten. Merk op dat deze verschillend kunnen zijn voor verschillende pagina's!

standards(7)

Deze pagina is onderdeel van release 5.13 van het Linux man-pages-project. Een beschrijving van het project, informatie over het melden van bugs en de nieuwste versie van deze pagina zijn op https://www.kernel.org/doc/man-pages/ te vinden.

De Nederlandse vertaling van deze handleiding is geschreven door Mario Blättermann <mario.blaettermann@gmail.com> en Luc Castermans <luc.castermans@gmail.com>

Deze vertaling is vrije documentatie; lees de GNU General Public License Version 3 of later over de Copyright-voorwaarden. Er is geen AANSPRAKELIJKHEID.

Indien U fouten in de vertaling van deze handleiding zou vinden, stuur een e-mail naar debian-l10n-dutch@lists.debian.org.

23 oktober 2007 Linux