sane-hp3500(5) SANE: „Scanner Access Now Easy” sane-hp3500(5)

sane-hp3500 - controlorul SANE pentru scanerele Hewlett-Packard ScanJet din seria 3500

Biblioteca sane-hp3500 implementează un controlor SANE (Scanner Access Now Easy) care oferă acces la următoarele scanere plate USB Hewlett-Packard:

ScanJet 3500C
ScanJet 3530C
ScanJet 3570C

Dacă dețineți un scaner, altul decât cele enumerate mai sus, care funcționează cu acest controlor, vă rugăm să ne anunțați acest lucru trimițându-ne numele exact al modelului de scaner și ID-urile furnizorului și dispozitivului USB (de exemplu, din /proc/bus/usb/devices, sane-find-scanner(1) sau syslog). Chiar dacă numele scanerului este doar puțin diferit de cel al modelelor menționate mai sus, vă rugăm să ne anunțați.

Nu este necesar.

/usr/lib/sane/libsane-hp3500.a
Biblioteca statică care implementează acest controlor.
/usr/lib/sane/libsane-hp3500.so
Biblioteca partajată care implementează acest controlor (prezentă pe sistemele care acceptă încărcare dinamică).

SANE_DEBUG_HP3500 Dacă biblioteca a fost compilată cu suportul de depanare activat, această variabilă de mediu controlează nivelul de depanare pentru acest backend. Nivelurile de depanare mai mari sporesc nivelul de detalii al informațiilor de ieșire.

Exemplu: export SANE_DEBUG_HP3500=4

sane(7), sane-usb(5),
http://projects.troy.rollo.name/rt-scanners/

Troy Rollo <sane@troy.rollo.name>

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

13 iulie 2008