RECODE-SR-LATIN(1) Comenzi utilizator RECODE-SR-LATIN(1)

recode-sr-latin - convertește textul sârbesc din alfabetul chirilic în alfabetul latin

recode-sr-latin [OPȚIUNE]

Recodifică textul sârbesc din alfabetul chirilic în alfabetul latin. Textul de intrare este citit de la intrarea standard. Textul convertit este transmis la ieșirea standard.

afișează acest mesaj de ajutor și iese
afișează informațiile despre versiune și iese

Scris de Danilo Segan și Bruno Haible.

Raportați erorile în sistemul de urmărire a erorilor la https://savannah.gnu.org/projects/gettext sau prin e-mail la <bug-gettext@gnu.org>.

Drepturi de autor © 2006-2023 Free Software Foundation, Inc. Licența GPLv3+: GNU GPL versiunea 3 sau ulterioară https://gnu.org/licenses/gpl.html
Acesta este software liber: sunteți liber să-l modificați și să-l redistribuiți. Nu există NICIO GARANȚIE, în limitele prevăzute de lege.

Documentația completă pentru recode-sr-latin este menținută ca un manual Texinfo. Dacă programele info și recode-sr-latin sunt instalate corect în sistemul dvs., comanda

info recode-sr-latin

ar trebui să vă permită accesul la manualul complet.

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

septembrie 2023 GNU gettext-tools 0.22.2